Over

Mactech Packaging Systems in huidige vorm bestaat sinds januari 1997, maar de basis is al in 1982 gelegd. In loop der jaren hebben wij op eigen verdienste een mooie klantenkring en een gezonde reputatie opgebouwd. Service naar de klant toe stond en staat voor ons altijd voorop.

OMSNOEREN, BINDEN, BUNDELEN, STRAPPEN, OMWIKKELEN

Dit zijn synoniemen van dezelfde handeling waarbij een product of een zending voor transport of verplaatsing gezekerd wordt. In officiële terminologie noemt men dat de transport verpakking. In grote lijnen is dit de kernactiviteit van Mactech Packaging Systems B.V. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van omsnoerings- en foliewikkelapparatuur, alsmede materialen en het verlenen van uitstekende service. Op dit moment opereren wij vanuit Hoofddorp en onze dependance in Wijchen (bij Nijmegen). In beide plaatsen hebben wij zowel een service afdeling als een magazijn.

Werkwijze

Onze klantenkring is behoorlijk divers en ook de omvang van de bedrijven kan behoorlijk verschillen. Daar ligt ook onze uitdaging: de juiste machine op de juiste plaats zien te krijgen. Niet iedereen heeft altijd een geavanceerde machine nodig en soms hebben we een prima occasion staan die precies doet wat een klant nodig heeft. Andere opdrachtgevers stellen weer speciale eisen, bijvoorbeeld aan de mogelijkheid afwijkende afmetingen te verwerken. Dan gaan we in overleg met de klant en fabrikant om te kijken welke mogelijkheden er liggen en welke aanpassingen gemaakt kunnen worden. Hoe eenvoudig of geavanceerd een machine ook is, het gaat ons om de functionaliteit, het juiste apparaat voor de klant.