Machines

Deze opvolger van de TP-701 is nog sneller dan zijn voorganger. Daarnaast vereist deze machine minder aanpassingen en onderhoud. Hij beschikt over een paneel waarmee de bandspanning elektronisch kan worden ingesteld. Meer informatie

De TP-701 machine is uiterst geschikt voor het omsnoeren van grote hoeveelheden bundels. De TP-701 is geschikt voor zowel enkele als parallelle omsnoeringen. Het touch-screen en de in hoogte verstelbare tafel dragen bij aan het gebruiksgemak van deze machine.

Meer informatie
Beschikbaar als occassion
De TP-601 verpakkingsmachine is ook verkrijgbaar in zowel een rollenbaan, als een transportband uitvoering. De TP-601 is simpel in uitvoering, maar geavanceerder dan de semi-automatische machines. Meer informatie
Beschikbaar als occassion
Bent u op zoek naar een machine die producten met verschillende afmetingen kan omsnoeren, dan is de TP-502 misschien iets voor u. Deze semi-automatische omsnoerings tafel is simpel en uiterst stil in gebruik. Daarnaast is de tafel in hoogte verstelbaar. Meer informatie

Mactech levert niet alleen omsnoeringsmachines, maar ook foliewikkelmachines. Bij deze apparaten worden de karren of pallets op een plateau gereden. Vervolgens draait het plateau rond en worden de producten van onder tot boven omwikkeld met folie.

Meer informatie

Dit batterij-aangedreven handapparaat is geschikt voor algemene toepassingen. Al uw producten kunnen omsnoerd worden, ongeacht de grootte. Het apparaat kan vol- of semi-automatisch gebruikt worden. Met één knop wordt het product omsnoerd, het band gelast en afgesneden.

Meer informatie

De OMS Type 0875 is misschien iets voor u als u op zoek bent naar een machine voor het verticaal omsnoeren van grote pakketten of pallets. Ook deze machine wordt voornamelijk in volautomatische lijnen geplaatst.

Meer informatie

De OMS Type 06 wordt voornamelijk in volautomatische lijnen geplaatst. Met deze machine is het mogelijk om stapels producten of dozen horizontaal te omsnoeren. Daarnaast is deze machine ideaal voor het omwikkelen van opgestapelde pallets. De grootte van het bandraam is naar wens in te stellen.

Meer informatie

Mosca ROMP-2 gebruikte machine, werkt op 5 mm breed omsnoeringsband

Meer informatie
Beschikbaar als occassion