Hieronder vindt u diverse voorbeelden van pallet strappingmachines. Deze machines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van uw wensen en eisen. Mocht u meer informatie willen over deze omsnoeringsmachines, andere machines of wenst u kosteloos advies op maat, neemt u dan hier contact met ons op en dan zullen wij u zo goed mogelijk bijstaan.


OMS Type 06
Voorbeeld OMS Type 06

De OMS Type 06 wordt voornamelijk in volautomatische lijnen geplaatst. Met deze machine is het mogelijk om stapels producten of dozen horizontaal te omsnoeren. Daarnaast is deze machine ideaal voor het omwikkelen van opgestapelde pallets. De grootte van het bandraam is naar wens in te stellen. De hoge bandinvoersnelheid, hoge bandterugtreksnelheid en exacte bandpositionering maken deze machine snel en toch betrouwbaar. Door de combinatie van bovenstaande eigenschappen is de OMS Type 06 zeer geschikt voor bedrijven met grote hoeveelheden producten die omsnoering behoeven, zeker wanneer deze op pallets gestapeld worden. Optioneel zijn hoekbeschermers beschikbaar voor het omsnoeren van pallets met dozen. Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen. 

  • Bandraam (BxL in mm): 800x1200 (standaard, aan te passen naar wens)
  • Geschikte bandbreedtes: 8 – 16 mm (geschikt voor zowel PP als PET band)
  • Capaciteit: tot 30 omsnoeringen per minuut, tot 120 pallets per uur
  • Voeding: 400V/3 fasen 

NB: men dient rekening te houden met benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals hekwerk of inloopbeveiliging.


OMS Type 0875
Voorbeeld OMS Type 0875

De OMS Type 0875 is misschien iets voor u als u op zoek bent naar een machine voor het verticaal omsnoeren van grote pakketten of pallets. Ook deze machine wordt voornamelijk in volautomatische lijnen geplaatst. Net als bij de OMS Type 06 kan de grootte van het bandraam ingesteld worden op uw wensen. En ook hier wordt voor snelheid en betrouwbaarheid gezorgd door onder andere hoge bandinvoersnelheid, hoge bandterugtreksnelheid en exacte bandpositionering. Bij deze machine zijn diverse speciale opties beschikbaar, waaronder een palletlans en een beweegbare bindkop. Tevens is hij in verschillende uitvoeringen leverbaar en dus aan te passen aan uw situatie en wensen. Dit maakt de OMS Type 0875 zeer geschikt voor een grote verscheidenheid aan bedrijven. Wilt u misschien meer informatie of kosteloos advies op maat, dan kunt u hier contact met ons opnemen. 

  • Bandraam (BxH in mm): afhankelijk van uw wensen
  • Geschikte bandbreedtes: afhankelijk van uw wensen
  • Capaciteit: tot 30 omsnoeringen per minuut, tot 720 colli per uur
  • Voeding: 400V/3 fasen 

NB: men dient rekening te houden met benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals hekwerk of inloopbeveiliging.


 
De hier getoonde afbeeldingen dienen ter indicatie en kunnen afwijken van de uiteindelijke machine, afhankelijk van onder andere de door u gekozen uitvoering.